Drugo mnenje: so vaši finančni produkti res najboljši?

V poplavi informacij in različnih ponudb se mnogi sprašujejo, če pravilno upravljajo s svojimi financami. So finančni produkti, ki so jih izbrali res najboljši, transparentni in z najnižjimi stroški? Splača se preveriti in pridobiti drugo mnenje neodvisnega strokovnjaka za osebne finance.

Nekateri se tega lotevajo sami s pomočjo nasvetov, ki jih najdejo v medijih, drugi s pomočjo prijateljev ekonomistov, tretji pa sodelujejo z zavarovalnimi zastopniki, tržniki investicijskih skladov ali osebnimi bančniki. Pa lahko tem resnično zaupate, da vedno delujejo v vašem najboljšem interesu? Ali pa jim morda primanjkuje znanja, časa ali pa na prvo mesto postavljajo lastne in interese delodajalca?

Preverite, saj tega ne morete vedeti brez drugega mnenja neodvisnega finančnega strokovnjaka.

drugo_mnenje

Kaj je Drugo mnenje?

Drugo mnenje posameznikom in družinam pomaga na poti do uresničitve finančnih ciljev in do pravega načina upravljanja z osebnimi financami. Morda potrebujete le potrditev neodvisnega strokovnjaka, da ste se pravilno odločili ali pa ne veste katera izmed ponujenih možnosti s strani banke oziroma zavarovalnice je najboljša za Vas. Morda pa imate že oblikovan naložbeni portfelj ali pa ste v preteklosti sklepali eno življenjsko zavarovanje za drugim.

Naša izkušena ekipa strokovnjakov je kos vsakemu izzivu. Z vami bo preverila kako dobro upravljate z vašim mesečnim proračunom, opravila pregled vaših obstoječih finančnih produktov (varčevanj, kreditov, naložb, zavarovanj) z vidika donosa, stroškov, likvidnosti, z vami preverila vaše obstoječe finančne cilje ter podala izhodišča za razmislek o potrebnih dodatnih ciljih.

Pomagali vam bomo postaviti vaše osebne finance na trdne temelje, da boste dosegli svoje finančne cilje.

S pomočjo storitve Drugo mnenje boste:

  • opravili sistematični pregled vaših osebnih financ,
  • izvedeli za morebitna tveganja, ki jih še ne obvladujete in vas lahko drago stanejo,
  • odkrili možnosti za optimizacijo vaših financ (večji nadzor, prihranek oziroma boljši izkoristek z enako višino sredstev),
  • pridobili usmeritve kako doseči svoje cilje,
  • dobili odgovore na vprašanja, vezana na osebne finance.

Zakaj izkoristiti drugo mnenje?

  1. Ker nas finančna nepismenost drago stane.
  2. Kdor ne dela na področju financ, preprosto nima dostopa do relevantnih informacij, zato bo pri vsakršni finančni odločitvi v manjvrednostnem položaju napram finančni instituciji.

Prehitite svojo prihodnost in izkoristite drugo mnenje še danes!

Z izpolnitvijo obrazca na desni strani bomo opravili pregled vašega obstoječega stanja ter vam podali drugo mnenje. Tako boste lahko še pravi čas ukrepali in mirno spali.