Koliko vas stane “brezplačno” finančno svetovanje, ki vam ga ponujajo za vsakim vogalom?

Mnogi vam ponujajo finančno svetovanje brezplačno. Še več, pridejo k vam na dom kadarkoli želite, obljubljajo vam, da vam bodo uredili dokumentacijo, izdelali načrt in poiskali naložbe, ki vam bodo prinašale super donose … Mi ne poslujemo na takšen način in vam ne bomo dajali takšnih obljub. “Brezplačno” svetovanje običajno ni svetovanje, temveč prodaja finančnih produktov. Na koncu vas takšno svetovanje stane bistveno več, kot če ga plačate.

Neodvisno finančno svetovanje namreč ni produkt, temveč proces, katerega končni cilj bi moral biti doseči stanje, ko vam več ne bo treba delati za denar, temveč bo denar delal za vas. Naš interes je strankam pomagati na tej poti in dolgoročno skrbeti za njihove osebne finance.

Kar pogumno, brez skrbi, koliko vas bo svetovanje stalo, se dogovorite za spoznavni termin. Prvo srečanje (ki še ni svetovanje), je namreč vedno brezplačno, saj je potrebno najprej ugotoviti, kako vam lahko pomagamo. Šele potem, ko se spoznamo, pregledamo vaše obstoječe stanje in določimo vaše finančne cilje, se lahko dogovorimo za način in obliko svetovanja ter definiramo pogostost naših srečanj. Od teh dejavnikov je odvisna tudi cena svetovanja.

cenik
V ceniku, ki si ga lahko prenesete na vaš računalnik, boste našli cene za standardizirane storitve, ki jih naše stranke najpogosteje naročajo. Za posebne situacije in projekte pa cene vedno določimo individualno, v dogovoru s stranko.