Neodvisna ženska z bičem

Home/Trgovina/Knjige/Neodvisna ženska z bičem

Neodvisna ženska z bičem

14.9024.90 (DDV vključen)

Knjiga na izjemno poljuden in praktičen način predstavi 10 korakov, kako doseči finančno neodvisnost. Imate dovolj tega, da delate, da preživite? Verjamete, da lahko v 16,6 letih postanete finančno neodvisne?

Avtorica vam ponuja konkretne nasvete, kako do svoje super prihodnosti. Čeprav nagovarja ženske, naj se moški nikar ne počutijo prikrajšane. Tudi oni lahko brez zadržkov pokukajo vanjo ali pa radovedno vprašajo svoje polovice, kaj so izvedele. Prelistajte knjigo TUKAJ.

Knjigo lahko kupite v:

  • tiskani verziji za 24,90 evrov ali
  • elektronski verziji za 14,90 evrov.
Šifra: neodvisna-zenska-z-bicem Kategorija: Oznaka:

Opis

Knjiga, ki vam pokaže, kako lahko v 16,6 letih postanete finančno neodvisne!

Knjiga na izjemno poljuden in praktičen način predstavi 10 korakov, kako doseči finančno neodvisnost. Imate dovolj tega, da delate, da preživite? Verjamete, da lahko v 16,6 letih postanete finančno neodvisne?

Avtorica vam ponuja konkretne nasvete, kako do svoje super prihodnosti. Čeprav nagovarja ženske, naj se moški nikar ne počutijo prikrajšane. Tudi oni lahko brez zadržkov pokukajo vanjo ali pa radovedno vprašajo svoje polovice, kaj so izvedele.

Si opazila, kako hitro so minila leta od tvojih šolskih klopi? Ali pa se morda spomniš, da si zibala, danes pa otrok že pridno teče naokoli in ga morda vidiš le sem in tja. Imaš še vedno občutek, da je tvoja pokojnina še zelo daleč? Ne dovoli si izgovorov. Naredi prvi korak za svojo super prihodnost. Boš videla, nadaljnji koraki bodo mnogo lažji, tvoje življenje pa mnogo lepše in z manj stresa.

Več o avtorici knjige, Nataši Kozlevčar, lahko preberete TUKAJ.

In kaj o knjigi menijo drugi? 

“Bodi borbena. Ne prepusti se sistemu. Poskrbi zase! »Ob prebiranju knjige sem se spomnila odlomka iz avtobiografske knjige Bela dama: “Pritekla sem zadnja. Nisem odstopila in tudi shodila nisem. Niti koraka. Sem si pa sama kriva, če nisem tekla tako dobro, kot mislim, da zmorem. Lahko bi bila namreč hitrejša. A naredila sem napako, nisem se dovolj obrzdala na začetku, sotekači so me potegnili za sabo, tako da sem začetne kilometre pretekla prehitro. Brez skrbi, vem, kako pomembno je začeti z rezervo, pozneje po polovici, če imaš moči, pa prehitevati.” Res je, tako je to pri teku. Pri pokojnini pa se ne smeš nič brzdati in nič čakati. Test je namreč samo eden in opraviti ga moraš uspešno! Pojdi z Natašo na ta tek!” Helena Žigon, Natašina babica in znana slovenska maratonka

“Moram priznati, da sem se lotila branja te knjige predvsem iz radovednosti. Natašo poznam že precej časa in sem si rekla, pa da vidimo, kaj je punca napisala in sem bila res zelo presenečena. Knjigo priporočam vsem ženskam, ki bi rade obrnile nov list v življenju, začele upravljati s svojim denarjem in nehale neprestano skrbeti za finance v prihodnosti in tudi tistim, ki bi se rade zabavale ob sočno napisani zgodbi.” Mateja Lavrič, direktorica Kolektor Ventures

“Knjigo sem prebrala na mah. Je zelo osebna in polna zgodb iz Natašinega poslovnega in zasebnega življenja. Vsekakor jo bom priporočila svojim prijateljicam in sodelavkam. Verjamem, da bo marsikatero, tako kot je mene, »brcnila v rit«, saj je finančno prihodnost treba premišljeno in aktivno načrtovati, ne se le prepuščati občasnemu navdihu in hitrim odločitvam. Skratka, razburljivo branje, ki se nadaljuje z akcijo in konča z bolj mirnim spancem.” Jasna Vidmar Svetlik, marketing managerka, Studio Moderna

“Živimo v okolju, v katerem se z denarjem srečujemo na vsakem koraku, a kljub temu znanja o njegovem upravljanju ne dobimo v šolah, le redki doma. Glede na to, da je mnogo, morda kar večina prepirov, stresa, težav povezanih z neznanjem upravljanja z denarjem, je ta knjiga zagotovo vredna branja, če ne kar obveza. Ni pomembno ali te to področje zanima ali ne, v našem svetu se preprosto moraš naučiti teh veščin. Nataša nam s to knjigo približa področje na sproščen, vsem razumljiv način, v njenem edinstvenem slogu na podlagi mnogih praktičnih izkušenj, ki jih Nataša ima. Hvala, Nataša, knjigo zagotovo priporočam vsem!” Petra Škarja, avtorica nekaj knjižnih uspešnic.

“Neodvisna ženska z bičem je čudovita knjiga, ki na enostaven način predstavi finančno plat mnogih posameznic. Tudi sama sem našla v njej marsikateri odgovor. Napisana je tako preprosto, razumljivo, razgibano, iskreno in vedro. V hipu me je prevzela in osvojila. Našla bo svojo pot in verjamem, da bo dosegla svoj namen.” Andreja Brozović, glasbenica

Dodatne informacije

Izberite

Elektronska knjiga, Tiskana knjiga

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Neodvisna ženska z bičem”