Osebni finančni načrt – vaša navigacija do ciljev

Home/Trgovina/Knjige/Osebni finančni načrt – vaša navigacija do ciljev

Osebni finančni načrt – vaša navigacija do ciljev

29.00 (DDV vključen)

V knjigi boste našli odgovor na vprašanje, zakaj sploh potrebujete načrt financiranja, konkretne nasvete, kako se lotiti priprave pa tudi uresničevanja načrta. V knjigi je natančno opisano, kako se pravilno in ustrezno lotiti načrta financiranja, kdo vam ga lahko pomaga izdelati in kaj konkretno storiti, ko načrt že imate. Poleg tega boste v knjigi našli tudi konkreten primer izdelanega načrta financiranja.

To je temeljni cestni zemljevid, ki ga potrebujemo, da bi dosegli finančne cilje. Ni pomembno, kakšni ti so – na primer nakup nepremičnine, omogočiti otrokom najboljše šole, pokojnina pri 50-ih letih in podobno -, temveč da jih načrtujemo. S tem se bo verjetnost, da jih bomo tudi dosegli, občutno povečala, piše v uvodu knjige Osebni finančni načrt avtorja Mitje Vezoviška.

Prelistajte knjigo TUKAJ.

Šifra: osebni-financni-nacrt Kategorija: Oznaka:

Opis

V knjigi boste našli odgovor na vprašanje, zakaj sploh potrebujete načrt financiranjakonkretne nasvete, kako se lotiti priprave pa tudi uresničevanja načrta. V knjigi je natančno opisano, kako se pravilno in ustrezno lotiti načrta financiranja, kdo vam ga lahko pomaga izdelati in kaj konkretno storiti, ko načrt že imate. Poleg tega boste v knjigi našli tudi konkreten primer izdelanega načrta financiranja.

To je temeljni cestni zemljevid, ki ga potrebujemo, da bi dosegli finančne cilje. Ni pomembno, kakšni ti so – na primer nakup nepremičnine, omogočiti otrokom najboljše šole, pokojnina pri 50-ih letih in podobno -, temveč da jih načrtujemo. S tem se bo verjetnost, da jih bomo tudi dosegli, občutno povečala, piše v uvodu knjige Osebni finančni načrt avtorja Mitje Vezoviška.

Glavni namen te knjige je spodbuditi vsakega posameznika k odločitvi za izdelavo tako načrta financiranja kot tudi osebnega finančnega načrta in ponuditi nasvete, orodja in smernice za izdelavo.

Več o avtorju knjige, Mitji Vezovišku, lahko preberete TUKAJ.

In kaj o knjigi menijo drugi?

“Brez načrta je cilj le želja. Misel je danes, ko se svet vrti tako, da moramo za svojo dohodkovno varnost v veliki meri poskrbeti sami, še kako aktualna. Pričujoča knjiga je dragocen pripomoček, ki vam bo pomagal oblikovati pot do uresničitve vaših ciljev, vas usmeril na ustrezno pomoč in pomagal obvarovati pred mnogimi nevarnostmi, ki na področju osebnih financ prežijo na vas. Že zavedanje, da moramo za svoje osebe finance aktivno skrbeti in kje lahko poiščemo pomoč, je velik korak na poti uresničitve naših želja,” dr. Andreja Cirman, izredna profesorica na katedri za denar in finance na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani ter akademska direktorica FELU MBA.

“Knjiga, ki bi jo, moral prebrati vsak Slovenec pred svojim 25-im letom,” urednik revije Moje Finance, mag. Matjaž Nidorfer.

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Osebni finančni načrt – vaša navigacija do ciljev”