coaching

Finančni coaching je proces, s katerim si boste zagotovili finančno varnost in se podali na pot do finančne svobode. Ugotovili boste, kakšno je vaše trenutno finančno stanje, skušali razumeti svoje navade, način ravnanja z denarjem, stabilizirali svoj proračun in dosegli stanje, ko boste porabili manj kot zaslužite.

Najpogostejši razlogi zaradi katerih se ljudje odločijo za finančni coaching:
Kljub rednim in dobrim prihodkom ne vedo, kam gre njihov denar.
Večkrat so bili že zavedeni: t.i. svetovalci so jim prodali različna zavarovanja, naložbe in druge finančne produkte o katerih niso vedeli dovolj.
Želijo zmanjšati stroške.
Želijo nadzorovati osebne finance.
Čeprav pridno varčujejo, vedno znova izberejo napačen finančni produkt.
Želijo se znebiti dolgov.
Zavedajo se potrebe in koristi izboljšanja finančne pismenosti.
Potrebujejo akcijski načrt, s katerim bodo dosegli zastavljene finančne cilje.
Hočejo "pravo bogastvo" in ne le več denarja, kar pomeni, da želijo uravnotežiti življenje, medtem ko delajo v smeri finančne svobode.

Kaj lahko storite takoj?

Preberite knjigo Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem?,

ki vas bo prepričala s praktičnim pogledom na vsakodnevno težavo večine Slovencev - to je, kako najbolje ravnati z ustvarjenim premoženjem.

Knjiga ni nastala po naključju. Že njen naslov ima prav poseben pomen. V njem sta stavka, ki ju je avtorica Ana Vezovišek v zadnjih letih najpogosteje slišala ali prebrala. Knjiga je napisana na preprost, razumljiv način, saj je avtorica želela ravnanje z denarjem približati vsakomur: tako tistim, ki služijo nadpovprečno veliko, kot tistim, ki so za zdaj še pod slovenskim povprečjem.

O denarju se moramo začeti pogovarjati. Ne sme nam biti pretežko. Prej, ko si bomo nastavili ogledalo, prej nam bo uspelo spraviti osebne finance pod nadzor.

S klikom na sliko si prenesite izsek iz knjige
S klikom na sliko preverite med katerimi temami lahko izbirate

Prenehajte živeti od plače do plače

in poskrbite za zlato rezervo

Finančni coaching je namenjen ravno temu – da prenehate živeti od plače do plače, končno malce zadihate in si ustvarite zlato rezervo, s katero boste pripravljeni na nepričakovane izdatke, kot so popravilo avta, nakup novega pralnega stroja in morebitni izpad dohodka. Učni program je sestavljen iz delavnic po vaši izbiri in popolnoma prilagojen vašim željam. Izbirate lahko med dvanajstimi različnimi temami, med katerimi so budgeting, krediti, zaščita, varčevanje, optimizacija stroškov, otroci, karierna pot itd.